HomeActueelKandidatenlijst en verkiezingsprogramma bekend

Kandidatenlijst en verkiezingsprogramma bekend

Publicatiedatum: 13 okt. 2017

 

Afgelopen vrijdagavond presenteerde André Scheppink, lijsttrekker van SGP Rijssen-Holten, tijdens de SGP ledenvergadering het verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. Het motto van dit programma is ‘oog voor essentie’.

Met dit programma als uitgangspunt kan hij samen met de kandidaten, die ook werden gekozen, de acties richting de verkiezingen uitzetten.


Geoliede machine
“Ontzettend blij en ook dankbaar dat ik de kans krijg om met deze mensen de verkiezingsstrijd aan te gaan” aldus Scheppink in zijn eerste reactie. “Op Gradus Kreijkes na, die afscheid neemt van de politiek kan ik verder werken met het zelfde team als de afgelopen jaren. Een mix van kennis en ervaring die als een geoliede machine samenwerkt en het beste zoekt voor Rijssen en Holten”

Kandidaten
Op één dus André Scheppink en op nummer twee de huidige wethouder en tevens weer kandidaat-wethouder voor de SGP Ben Beens. Op de plaatsen drie, vier en vijf volgen Ewart Bosma, Richard Jansen en Wim Reterink. De top tien wordt volgemaakt door Jan Noeverman, Sander Haase, Hans ter Keurs, Jan Baan en op tien de eerste nieuwkomer op de lijst: Anthony van der Wulp. Hier is de complete kandidatenlijst te vinden.

Oog voor essentie
Onder het motto “Oog voor essentie” wil de SGP op ieder thema in de samenleving de essentie er uit halen en in de komende verkiezingstijd diverse zaken belichten. Een hoofdthema zal duurzaamheid zijn. De SGP wil zich er vol voor inzetten om dit wat onderbelichte punt binnen de gemeente vol in de schijnwerpers te zetten.
Hier kunt u het verkiezingsprogramma downloaden.

 

presentatie_kandidaten